Sobe

 

Sve sobe su za nepušače, klimatizirane, sa LED televizijskim kanalima, mini barom i radnim stolom. Kupaonice su opremljene tušem, fenom za kosu, besplatnom kozmetikom i papučama. Caffe bar je na raspolaganju gostima s besplatnim bežičnim internetom, a prijem je otvoren 24 sata.

 
 

Superior dupla soba

 
IMG_2839.JPG

superior dupla soba

Dovoljno je prostrana da može pružiti potpunu privatnost i vrhunsku udobnost. Komfor se ogleda u svakom detalju, od dizajnerskog namještaja biranog u toplim i ugodnim bojama, do decentnog osvjetljenja sunčevim zrakama tokom cijelog dana. Ova klimatizirana soba posjeduje LED tv sa kablovskim  programima, mini bar, radni sto, besplatan WiFi. Vlastite kupaonice opremljene su tuš kabinom i kadom, sušilom za kosu, besplatnim kozmetičkim priborom i papučama.

 

Standard DeLuxe

 
 
HOTEL R - 1- FOTOGRAFIJE.jpg

standard deluxe

Uživajte u luksuzno dizajniranim Deluxe sobama. Sve sobe raspolažu sa posebno kreiranim osvjetljenjem, koje omogućava izbor različitih ugođaja ovisno o dijelu dana i sobe. Idealna lokacija, te izuzetno udoban bračni krevet, obećavaju savršeno mirnu noć.
Elegantne kupaonice nude kvalitetne kozmetičke proizvode. Opremljene su tuš kabinom, sušilom za kosu i papučama.

 

Standard

HOTEL R - 6- FOTOGRAFIJE.jpg

standard

Standard sobe dizajnirane su za ugodan odmor i opuštanje. Buđenje u ovim mirnim i lijepo uređenim prostorijama ugodan je početak dana, nakon čega možete nastaviti sa laganom šetnjom kroz povijesni dio grada Baščaršiju, u čijoj neposrednoj blizini se nalazi hotel. Klimatizirane i komforne sobe idealne su za smještaj jedne do dvije osobe.

Pored besplatnog WiFi-ja, mini bara, LED tv-a sa kablovskim programima, standard soba posjeduje i vlastitu kupaonicu opremljenu tušem, sušilom za kosu, besplatnim kozmetičkim priborom i papučama.